Apple Music får bättre hantering av albumversioner

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Tidigare så dök olika versioner av album upp på artistsidan vilket kan bli lite rörigt om det finns många versioner. Apple har stuvat om en aning och nu presenteras alternativa album och låtar lite snyggare.

Om det finns en annan version av ett album eller låt så kommer de dyka upp i ett avsnitt under albumets låtlista som heter "Andra versioner". Vill ni själva se hur det ser ut kan ni som exempel söka på artisten Death Cab for Cutie och gå in på albumet Transatlanticism och scrolla ned.

2018 lånade Apple även andra funktioner från Beats, på artistsidan skildes album från singlar och EP.

Källa: 9to5mac

Skriven av Mathias Severyd

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.