Nu kan du använda Apple Pay med ditt Volvokort

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Snart är förhoppningsvis den gamla trötta plånboken ett minne blott och har du ett Volvokort kan du nu göra plånboken lite tunnare genom att lägga in det i Wallet istället. Volvo meddelar idag att de har infört stöd för Apples kontaktlösa betalningssätt och för att aktivera kortet behöver du uppdatera till senaste versionen av appen CarPay. Välj sedan vilket kort du vill aktivera och följ instruktionerna.

Sen är det bara att shoppa på och betala med antingen din iPhone eller Apple Watch. Vill du läsa mer om Apple Pay till Volvokortet kan du göra det på deras hemsida.

Tack för tipset ibeardtech!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.