Apple ryktas hålla låda i slutet av mars

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Det har ryktats lite väl mycket om en iPhone SE 2, en uppdaterad iPad Pro och en ny MacBook Pro 13" för att vi enkelt kan vifta bort ryktena om ett event i mars. Nu har den tyska sidan iPhone-ticker.de sagt att de sitter på information om att Apple kommer hålla låda i slutet av mars, närmare bestämt den 31 mars. De säger att Apple kommer lansera en billigare iPhone-modell som kan heta antingen iPhone SE 2 eller iPhone 9. Telefonen ska enligt den tyska sidan lanseras redan den tredje april. Designen ska vara densamma som iPhone 8 men med en hårdvara som mer eller mindre matchar iPhone 11.

Det har även ryktats om att Apple kommer lansera en ny MacBook Pro 13" med förbättrad hårdvara och tunnare ramar och det omgjorda tangentbordet. Chansen är även stor att vi får en uppdaterad iPad Pro med ny processor och en liknande kamera som iPhone 11 Pro idag har. Det har även kommit lite lösa rykten att Apple kommer visa upp en mindre version av AirPower och ett par On-ear-hörlurar som ska vara inriktade till finsmakaren.

Våra plånböcker är redo så vi hoppas att dessa rykten stämmer och att vi inom kort kan se Tim Cook äntra scenen och visa upp nya produkter.

Tips: Missa inte vår nya podd Macradion där vi går igenom alla smaskiga rykten.

Via MacRumors
Bild: Newbullentins