Apple släpper trailer för sin nya serie "Amazing Stories"

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du en sci-fi-nörd så kommer nog Apples kommande TV-serie "Amazing Stories" kunna locka. Serien som är baserad på dess original som lanserades på 80-talet är lite som en blandning mellan den populära serien "Black Mirror" och "Twin Peaks". Totalt kommer fem olika berättelser utspelas och Apple har tidigare sagt följande om TV-serien:

"Each episode of the series will "transport the audience to worlds of wonder through the lens of today's most imaginative filmmakers, directors and writers."

Originalet från 80-talet står ingen mindre än Steven Spielberg bakom och han är även exekutiv producent av "Amazing Stories". Serien har premiär den 6:e mars och totalt kommer det finnas 10 avsnitt att avnjuta.

Skriven av Marcus Attefors

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.