Ny MacBook Pro dyker upp i benchmark-test

Ryktena om ett Apple-event i mars är lika många som äpplena på ett äppelträd och kan vi kanske få se en ny MacBook Pro lagom till det "kommande" eventet?

Den femtonde november 2019 lanserade Apple sin senaste MacBook Pro och modellen är enligt oss så nära perfektionism man kan komma. Den nya datorn fick lite tunnare ram, ett förbättrat tangentbord och ett imponerande ljud. Nu förväntar sig många att MacBook Pro 13" ska få samma behandling och konstigt vore ju annars.

Det har i dagarna dykt upp benchmark-resultat från vad som misstänks vara en alldeles ny modell av MacBook Pro 13" och det ser ut att bjudas på riktigt trevlig prestanda. Den ser ut att ha en variant av Intel's 10:e generations 10nm Ice Lake Core i7-1068G7-processor. Som ni kan se på bilden nedan så ser det ut att bli en rätt mycket kraftfullare dator än sin föregångare. Till höger ser ni benchmarkresultaten för förra årets MacBook Pro 13" och till vänster den nya modellen som vi hoppas kommer inom kort.

Lästips: Recension: MacBook Pro 16" - datorn vi väntat så länge på

Via wwccftech

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.