Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Därför finns inte Instagram till iPad

Nådens år 2020 och vi här ännu inte sett röken av Instagram till våra kära iPads och frågan är varför?

Ja just den frågan ställde en användare till Instagrams VD, Adam Mosseri som då gav oss svaret som många har undrat över. Adam berättar att anledningen till att iPadOS inte har en Instagram-app är för att de inte har resurser nog för att utveckla till båda plattformarna.

“We’d like to build an iPad app, but we only have so many people and lots to do, and it hasn’t bubbled up as the next best thing to do yet."

Han fortsätter med att de har väldigt mycket mycket på sin att-göra-lista som är mer lukrativt än en app till iPad. De fick även frågan om varför de prioriterade att lansera direktmeddelanden på webben före en iPad-app och fick då svaret att direktmeddelanden är viktigt för att det hjälper användarna med att hålla kontakten med personerna de bryr sig om.

Vi har sett en rad olika tredjeparts-appar genom åren men när Instagram ändrade sitt API så slutade samtliga av dessa appar att fungera. Därför hade nog många hoppats på att en lansering av en egen app var vid horisonten men så ser det inte ut att vara. Så du som drömmer om att svepa fram matbilder och mycket mer på en 12,9" iPad Pro får vänta ett tag till.

Tips: Missa inte att följa 99mac på Instagram.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.