Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple blockerar signering av iOS 13.3 för att stoppa jailbreakare

Apple har i dagarna stoppat signering av uppdateringen iOS 13.3 och iPadOS 13.3, så har man uppdaterat till en nyare version så finns det ingen återvändo.

Rykten säger att det är för att stoppa jailbreakare, men självklart ser Apple helst att deras användare har den senaste uppdateringen, de har sedan 13.3 fixat flera säkerhetsbuggar och gjort mera för att ge användaren den absolut bästa upplevelsen.

Stoppet av 13.3 kommer dock lägligt eftersom busarna på unc0ver nyligen talade om att ett jailbreak för denna version kommer i veckan. Så ett stopp av signeringen betyder att ingen kan nedgradera via iTunes/Finder längre och att det gör det betydligt svårare för Unc0ver att få ut sin produkt.

Apple kör för närvarande developer BETA av 13.4 som förväntas släppas till alla i mars i år. Den kommer med en rad nyheter som en uppdaterad ikonrad i Mail, mappdelning via iCloud Drive och en rad nya Memojis och mycket mer som ni kan läsa om här.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.