Apple blockerar signering av iOS 13.3 för att stoppa jailbreakare

Apple har i dagarna stoppat signering av uppdateringen iOS 13.3 och iPadOS 13.3, så har man uppdaterat till en nyare version så finns det ingen återvändo.

Rykten säger att det är för att stoppa jailbreakare, men självklart ser Apple helst att deras användare har den senaste uppdateringen, de har sedan 13.3 fixat flera säkerhetsbuggar och gjort mera för att ge användaren den absolut bästa upplevelsen.

Stoppet av 13.3 kommer dock lägligt eftersom busarna på unc0ver nyligen talade om att ett jailbreak för denna version kommer i veckan. Så ett stopp av signeringen betyder att ingen kan nedgradera via iTunes/Finder längre och att det gör det betydligt svårare för Unc0ver att få ut sin produkt.

Apple kör för närvarande developer BETA av 13.4 som förväntas släppas till alla i mars i år. Den kommer med en rad nyheter som en uppdaterad ikonrad i Mail, mappdelning via iCloud Drive och en rad nya Memojis och mycket mer som ni kan läsa om här.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
12 svar

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

En bok som vi förmodligen aldrig kommer kunna köpa i Apple Books är boken från den tidigare Apple-anställde Tom Sadowski.