Rykte: En billigare modell av AirPods Pro är på ingång

Vill du ha ett par in-ear-hörlurar från Apple men tycker att AirPods Pro är för dyra? Nu ryktas det att Apple arbetar på en billigare modell som ska heta AirPods Pro Lite.

Det är sidan DigiTimes som påstår sig ha fått informationen från en rapport som handlar om att Apple ska öka produktionen av sina produkter i Taiwan på grund av det pågående Corona-viruset som härjar som värst i Kina.

Det är lite oklart vad som menas med AirPods Pro Lite och vad skillnaden ska vara från AirPods Pro. Men om vi får gissa så skulle det kunna vara en modell utan brusreducering och transparens som därmed också kommer med en lite lägre prislapp. Men frågan är hur mycket Apple skulle kunna kapa priset med en eventuell AirPods Pro Lite-modell?

Lästips: Recension: AirPods Pro - Som AirPods borde varit från start.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Denna vecka riktar vi fokus på Apples mjukvara och drömmer om vad iOS 14 och iPadOS 14 kan tänkas innehålla.

Apple släppte idag en ny betaversion av iOS till utvecklare och i den ligger lite spår om en trevlig funktion som gör att vi blir mindre beroende av en dator om våra enheter skulle strula.

Idag höll Apple bolagsstämma där de pratade om Corona-viruset, miljön och det kommande iPadOS.

RTRO Camera är appen för dig som vill dela lite mer retro-feeling i dina sociala medie-kretsar.

Väntan är äntligen över för alla som har en Smart Indoor Camera från Netatmo för idag lanserar de HomeKit Secure Video.

Hur många gånger har man inte suttit och scrollat genom Netflix tiden motsvarande en mastodontfilm bara för att hitta det man vill se? Nu gör Netflix det enklare genom att införa en Topp tio-lista för landet du befinner dig i.