Rykte: En billigare modell av AirPods Pro är på ingång

Vill du ha ett par in-ear-hörlurar från Apple men tycker att AirPods Pro är för dyra? Nu ryktas det att Apple arbetar på en billigare modell som ska heta AirPods Pro Lite.

Det är sidan DigiTimes som påstår sig ha fått informationen från en rapport som handlar om att Apple ska öka produktionen av sina produkter i Taiwan på grund av det pågående Corona-viruset som härjar som värst i Kina.

Det är lite oklart vad som menas med AirPods Pro Lite och vad skillnaden ska vara från AirPods Pro. Men om vi får gissa så skulle det kunna vara en modell utan brusreducering och transparens som därmed också kommer med en lite lägre prislapp. Men frågan är hur mycket Apple skulle kunna kapa priset med en eventuell AirPods Pro Lite-modell?

Lästips: Recension: AirPods Pro - Som AirPods borde varit från start.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

En bok som vi förmodligen aldrig kommer kunna köpa i Apple Books är boken från den tidigare Apple-anställde Tom Sadowski.