Twelve South lanserar Curve SE

Det populära tillbehörsföretaget Twelve South har utökat sin produktportfölj med en uppdaterad variant av sin datorhållare till MacBook, MacBook Air och MacBook Pro.

Twelve South skriver i sitt pressmeddelande att den absolut vanligaste färgen på skrivbord världen över är vit. Därför har bolaget nu valt att lansera en uppdaterad variant av sin datorhållare som kommer i just vitt. De fortsätter med att den matchar färgen på Apples Magic Keyboard, Magic TrackPad och Magic Mouse.

Andrew Green, grundare av Twelve South säger:

"While others may chase the latest color of MacBook, we continue to look for better ways to integrate your work tools into your work space.
Desktop accessories - especially MacBook stands - are inherently home decor. They should match your room, your style, your desk and complement (not copy) your MacBook. Our latest solution, while deceptively simple, is a beautiful matte white MacBook stand we call Curve SE."

Stödet fungerar till MacBook, MacBook Air och MacBook Pro och priset för Curve SE ligger på 59,99 dollar och den går att köpa hos Twelve South.

Skriven av Marcus Attefors

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

En bok som vi förmodligen aldrig kommer kunna köpa i Apple Books är boken från den tidigare Apple-anställde Tom Sadowski.