Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Twelve South lanserar Curve SE

Det populära tillbehörsföretaget Twelve South har utökat sin produktportfölj med en uppdaterad variant av sin datorhållare till MacBook, MacBook Air och MacBook Pro.

Twelve South skriver i sitt pressmeddelande att den absolut vanligaste färgen på skrivbord världen över är vit. Därför har bolaget nu valt att lansera en uppdaterad variant av sin datorhållare som kommer i just vitt. De fortsätter med att den matchar färgen på Apples Magic Keyboard, Magic TrackPad och Magic Mouse.

Andrew Green, grundare av Twelve South säger:

"While others may chase the latest color of MacBook, we continue to look for better ways to integrate your work tools into your work space.
Desktop accessories - especially MacBook stands - are inherently home decor. They should match your room, your style, your desk and complement (not copy) your MacBook. Our latest solution, while deceptively simple, is a beautiful matte white MacBook stand we call Curve SE."

Stödet fungerar till MacBook, MacBook Air och MacBook Pro och priset för Curve SE ligger på 59,99 dollar och den går att köpa hos Twelve South.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.