Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Denon lanserar nya multiroom-högtalare

Denon som har ett finger i både bild och ljud visar idag upp en helt ny serie multiroom-högtalare med inbyggd HEOS.

Totalt lanserar Denon tre nya högtalare och först ut tar vi en titt på Denon Home 150 som är den minsta av dem. Högtalaren har en 3,5-tums bas och 1-tums diskantenhet och ska leverera en trevlig och fyllig ljudbild trots sin mindre storlek.

Är man ute efter något lite större så är det Denon Home 250 som det skall tittas närmare på. Högtalaren kommer utrustad med ett par diskantenheter som är placerade för att ge en god ljudspridning. Högtalaren har även två 4-tums basenheter som drivs av fyra förstärkare i stereouppsättning som stöds av en 5,25-tums passiv basradiator.

Sist ut har vi storebror i serien som heter Denon Home 350 och bakom dess hölje hittar vi två 6,5-tums basenheter, ett par 2-tums mellantonsdrivers och två diskantenheter.

Samtliga högtalare kan kopplas upp mot Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer, TuneIn och fler tjänster direkt via WiFi. Denon har även valt att ge högtalarna stöd för AirPlay 2 vilket är extra trevligt för oss som redan har befintliga AirPlay 2-enheter hemma. Det betyder också att vi kan skicka valfri källa direkt till Home-serien från vår Apple-enhet. Högtalarserien har även stöd för filformat så som FLAC, ALAC och WAV-filer. Har du redan idag en högtalare med inbyggd HEOS så kan den här serien enkelt läggas till med dessa så det går att bygga sitt egna biosystem i antingen 2.1 eller 5.1.

Samtliga högtalare har en inbyggd mikrofon så om du vill kan du byta låt, höja volym och mycket mer via Siri. Kontrollerna som sitter på ovansidan är av typen touch och de är vatten- och fläckresistenta vilket gör att det inte är några problem att placera dem i badrum eller kök. Högtalarna kommer att gå att köpa i två olika färger, vitt och svart. Priset för Denon Home 150 ligger på 2 798 kronor, Denon Home 250 kostar 5 398 kronor och Denon Home 350 blir din för 7 498 kronor. Samtliga högtalare går att köpa hos HiFi-klubben.

Peter Esse var på plats när Denon visade upp dessa och vill ni se hur de ser ut i lite rörlig bild kan ni göra det nedan.

Reklam: Köp dina högtalare hos HiFi-klubben (Affilliate-länk)

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.