Skaltillverkare säljer redan skal till iPhone SE 2

Medan vi har svårt att välja namn på den ständigt omskrivna nya instegsmodellen av iPhone så väljer skaltillverkaren Totallee att döpa den.

Behöver vi ens skriva att det ryktas om ett mars-event från Apples sida och att den mest omskrivna nyheten är uppföljaren till iPhone SE?

Men för den som bott under en sten senaste dagarna så är det precis det de handlar om. Borsta av dig jorden och läs om den ryktade telefonen här.

Tillbehörstillverkaren Totallee har redan lagt till mobilskal till vad de kallar iPhone SE 2 i sitt sortiment. Som går att förhandsboka redan idag. Det är oklart varifrån de fått mått och namn för att göra detta med gott samvete. Såklart kan de lyssnat till ryktena som cirkulerar eller så har de faktiskt fått information från säkrare källor.

Källa: Übergizmo

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
9 svar

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.