Skaltillverkare säljer redan skal till iPhone SE 2

Medan vi har svårt att välja namn på den ständigt omskrivna nya instegsmodellen av iPhone så väljer skaltillverkaren Totallee att döpa den.

Behöver vi ens skriva att det ryktas om ett mars-event från Apples sida och att den mest omskrivna nyheten är uppföljaren till iPhone SE?

Men för den som bott under en sten senaste dagarna så är det precis det de handlar om. Borsta av dig jorden och läs om den ryktade telefonen här.

Tillbehörstillverkaren Totallee har redan lagt till mobilskal till vad de kallar iPhone SE 2 i sitt sortiment. Som går att förhandsboka redan idag. Det är oklart varifrån de fått mått och namn för att göra detta med gott samvete. Såklart kan de lyssnat till ryktena som cirkulerar eller så har de faktiskt fått information från säkrare källor.

Källa: Übergizmo

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
9 svar

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

En bok som vi förmodligen aldrig kommer kunna köpa i Apple Books är boken från den tidigare Apple-anställde Tom Sadowski.