Skaltillverkare säljer redan skal till iPhone SE 2

Medan vi har svårt att välja namn på den ständigt omskrivna nya instegsmodellen av iPhone så väljer skaltillverkaren Totallee att döpa den.

Behöver vi ens skriva att det ryktas om ett mars-event från Apples sida och att den mest omskrivna nyheten är uppföljaren till iPhone SE?

Men för den som bott under en sten senaste dagarna så är det precis det de handlar om. Borsta av dig jorden och läs om den ryktade telefonen här.

Tillbehörstillverkaren Totallee har redan lagt till mobilskal till vad de kallar iPhone SE 2 i sitt sortiment. Som går att förhandsboka redan idag. Det är oklart varifrån de fått mått och namn för att göra detta med gott samvete. Såklart kan de lyssnat till ryktena som cirkulerar eller så har de faktiskt fått information från säkrare källor.

Källa: Übergizmo

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
9 svar

Bilder som sägs visa den uppdaterade designen på iPhone 12 skvallrar om mindre flärp, kamerahumpen och widgetar på hemskärmen.

MacRent som erbjuder leasing och uthyrning av Apple-produkter har nu blivit större och etablerar sig i Skåne.

Tim Cook gick igår ut med en tweet och berättade vad det gör för att hjälpa till under epidemin av Convid-19.

Tim Cook verkar vara på shoppingtur i techbranchens galleria.

Uppköpet av AI-företaget Voysis skvallrar om att Apple satsar på att förbättra Siri.

Något som har funnits till Android-telefoner sedan urminnes tider är widgets på hemskärmen och nu ser det ut att komma till iOS och iPadOS.