Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mac Pro har mött sin överman

Apples Mac Pro är som bekant ett riktigt monster som är tillverkad för att vara den mest kraftfulla maskinen på marknaden. Men YouTubern Jonathan Morris har satt den under press.

Det var när Jonathan märkte att hans öppna flikar i Google Chrome åt en hel del RAM-minne, hela 75 MB, som han beslöt sig för att prova hur många Chrome-flikar han lyckas öppna innan Mac Pro med 1,5 TB i RAM ger vika. Svaret visade sig vara 6 000 stycken. Ta in det - sextusen Google Chrome-flikar. Galenskap.

Det tycks vara ett skrattretande test men något säger det. Vi är nog få som försöker hålla så många bollar i luften samtidigt när vi surfar. Men om man ska tro diskussioner vi stött på i Applebubblan på Facebook så finns det flertalet som når maxtaket i sin iPhone när det kommer till öppna flikar.

Men att fylla 1,5 TB RAM med 6 000 Chrome-flikar är ganska sjukt. Men samtidigt blir vi lite lyckliga av att någon gör det.

Ni kan följa det spännande förloppet på Jonathan Morris Twitter.

Källa: Übergizmo

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.