I år kan vi få se en mindre och billigare HomePod

Se men inte röra? Många väntar fortfarande på att HomePod officiellt ska släppas i Sverige, men nu ryktas det återigen om att det kan vara dags för en HomePod Mini i år.

Många är vi som väntat på en svensk release av den mytomspunna högtalaren Apple HomePod. Det börjar kännas minst sagt märkligt att vi inte fått ta del av denna guldklimp, att vi ska behöva vända oss till gråimport för att förhöja våra Applehem. Istället fulautomatiserar vi med Google Home och irriterar oss på att vi inte kan använda scenarier och HomeKit fullt ut.

Priset har också det diskuterats flitigt. När den lanserades till ett pris närmare 3 500 kronor, innan Apple senare officiellt sänkte priset till 299 dollar, alltså närmare 3000 kronor. Så det är många där ute som längtar efter en billigare enhet, som dessutom släpps överallt.

Ryktena som har kommit upp till ytan igen är från en rapport som Bloomberg gjorde redan förra året och förutspådde att en ny mindre högtalare skulle få se världen i början av detta år. Så nu när Apple ryktas hålla låda redan i mars med uppdaterade datorer och mobiler så tror sig flera att de även kan ha en Apple HomePod Mini i bakfickan. Man ska inte lite på allt man hör, men visst hoppas vi?

Källa: Übergizmo

Skriven av Dennis Klarin

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.