Rykte: Nästa Apple Watch kommer med Touch ID

Det har ryktats länge om en Apple Watch med Touch ID, men nu finns det de som säger sig tro att det är dags.

Det är inte ett nytt rykte och inget nytt på önskelistan för många med en Apple Watch men med ett nytt patent från Apple skvallrar om att det kan vara på gång. Det skulle röra sig om att Touch ID blir integrerat i klockans digitala krona och främsta syftet med detta vore såklart säkerhet. Både när det kommer till betalningar via Apple Pay och nyheten Apple CarKey som kommer låta användaren låsa upp och starta bilen med sin telefon och klocka.

Det tycks kunna vara ett bra sätt att förbättra säkerheten i klockan. Den som lever får se, men det är långt ifrån alla patent som blir verklighet. Vi längtar fortfarande efter Face ID till datorn mer än detta.

Men vem skulle lyssna på oss, eller det kanske du gör på torsdag...

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.