Rykte: Nästa Apple Watch kommer med Touch ID

Det har ryktats länge om en Apple Watch med Touch ID, men nu finns det de som säger sig tro att det är dags.

Det är inte ett nytt rykte och inget nytt på önskelistan för många med en Apple Watch men med ett nytt patent från Apple skvallrar om att det kan vara på gång. Det skulle röra sig om att Touch ID blir integrerat i klockans digitala krona och främsta syftet med detta vore såklart säkerhet. Både när det kommer till betalningar via Apple Pay och nyheten Apple CarKey som kommer låta användaren låsa upp och starta bilen med sin telefon och klocka.

Det tycks kunna vara ett bra sätt att förbättra säkerheten i klockan. Den som lever får se, men det är långt ifrån alla patent som blir verklighet. Vi längtar fortfarande efter Face ID till datorn mer än detta.

Men vem skulle lyssna på oss, eller det kanske du gör på torsdag...

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

En bok som vi förmodligen aldrig kommer kunna köpa i Apple Books är boken från den tidigare Apple-anställde Tom Sadowski.