Podd: Premiär för Macradion

Idag drar vi igång första avsnittet av vår helt nya podd Macradion som ska vara det naturliga valet för dig som älskar Apple.

Varje torsdag kommer vi släppa ett nytt avsnitt där vi går igenom de senaste ryktena, vi ska bjuda in intressanta personer, prata om prylar vi recenserar och mycket mer. I podden hittar ni mig, Marcus Attefors och Dennis Klarin.

I dagens avsnitt går vi igenom alla smaskiga rykten om Apples förhoppningsvis kommande event i mars. Vi går även igenom vilka vi är och hur vår resa med Apples produkter startade. Dennis har testat nya prylar från Philips Hue och Marcus är irriterad på uppföljaren av iPhone SE. Detta och mycket mer har du att vänta dig i dagens avsnitt.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
23 svar

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

En bok som vi förmodligen aldrig kommer kunna köpa i Apple Books är boken från den tidigare Apple-anställde Tom Sadowski.