Podd: Premiär för Macradion

Idag drar vi igång första avsnittet av vår helt nya podd Macradion som ska vara det naturliga valet för dig som älskar Apple.

Varje torsdag kommer vi släppa ett nytt avsnitt där vi går igenom de senaste ryktena, vi ska bjuda in intressanta personer, prata om prylar vi recenserar och mycket mer. I podden hittar ni mig, Marcus Attefors och Dennis Klarin.

I dagens avsnitt går vi igenom alla smaskiga rykten om Apples förhoppningsvis kommande event i mars. Vi går även igenom vilka vi är och hur vår resa med Apples produkter startade. Dennis har testat nya prylar från Philips Hue och Marcus är irriterad på uppföljaren av iPhone SE. Detta och mycket mer har du att vänta dig i dagens avsnitt.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
23 svar

Denna vecka riktar vi fokus på Apples mjukvara och drömmer om vad iOS 14 och iPadOS 14 kan tänkas innehålla.

Apple släppte idag en ny betaversion av iOS till utvecklare och i den ligger lite spår om en trevlig funktion som gör att vi blir mindre beroende av en dator om våra enheter skulle strula.

Idag höll Apple bolagsstämma där de pratade om Corona-viruset, miljön och det kommande iPadOS.

RTRO Camera är appen för dig som vill dela lite mer retro-feeling i dina sociala medie-kretsar.

Väntan är äntligen över för alla som har en Smart Indoor Camera från Netatmo för idag lanserar de HomeKit Secure Video.

Hur många gånger har man inte suttit och scrollat genom Netflix tiden motsvarande en mastodontfilm bara för att hitta det man vill se? Nu gör Netflix det enklare genom att införa en Topp tio-lista för landet du befinner dig i.