Rykte: Nästa MacBook Pro kommer med AMD-processor

I dagarna släpptes betan av macOS Catalina 10.15.4 och redan har flera referenser till AMD-processorer hittats i operativsystemet. Något som redan påträffades i uppdateringen i november.

Det skulle kunna tyda på att vi inom en snar framtid får Mac-datorer med AMD-processorer istället för Intel. Apple använder sig redan av grafikkort från AMD i flera modeller, bland annat i MacBook Pro, Mac Pro, iMac och iMac pro - så det vore inte så överraskande.

Så vilken dator som får smaka på den här behandlingen först återstår att se. Det har även ryktats om en gamingdator från Apple. Kanske får vi denna överraskning redan i mars om och när det omtalade vår-eventet äger rum.Referenserna som hittats är antydningar till namnen på flera av AMDs processorer - Picasso, Raven, Renoir och Van Gogh.

Källa: MacRumors

Skriven av Dennis Klarin

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.