Rykte: Nästa MacBook Pro kommer med AMD-processor

I dagarna släpptes betan av macOS Catalina 10.15.4 och redan har flera referenser till AMD-processorer hittats i operativsystemet. Något som redan påträffades i uppdateringen i november.

Det skulle kunna tyda på att vi inom en snar framtid får Mac-datorer med AMD-processorer istället för Intel. Apple använder sig redan av grafikkort från AMD i flera modeller, bland annat i MacBook Pro, Mac Pro, iMac och iMac pro - så det vore inte så överraskande.

Så vilken dator som får smaka på den här behandlingen först återstår att se. Det har även ryktats om en gamingdator från Apple. Kanske får vi denna överraskning redan i mars om och när det omtalade vår-eventet äger rum.Referenserna som hittats är antydningar till namnen på flera av AMDs processorer - Picasso, Raven, Renoir och Van Gogh.

Källa: MacRumors

Skriven av Dennis Klarin

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

En bok som vi förmodligen aldrig kommer kunna köpa i Apple Books är boken från den tidigare Apple-anställde Tom Sadowski.