Nattligt äventyr med Smashing Pumpkins och iPhone 11

Apple har släppt en ny reklamfilm där de lyfter fram nattläget som vi hittar i iPhone 11-serien.

En av de stora nyheterna med iPhone 11-serien var att Apple äntligen har tagit tag i de rätt risiga bilderna vi fick på våra telefoner med våra gamla telefoner. Nytt i förra årets telefoner är ett nattläge som gör en mörk bild ljus och härlig. I reklamfilmen nedan kan ni lyssna på Smashing Pumpkins samtidigt som ni kan se vad som går att åstadkomma med nattläget på iPhone 11-serien.

Nattbild som togs med en iPhone 11 Pro Max för inte allt för länge sedan.

Skriven av Marcus Attefors

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.