Nattligt äventyr med Smashing Pumpkins och iPhone 11

Apple har släppt en ny reklamfilm där de lyfter fram nattläget som vi hittar i iPhone 11-serien.

En av de stora nyheterna med iPhone 11-serien var att Apple äntligen har tagit tag i de rätt risiga bilderna vi fick på våra telefoner med våra gamla telefoner. Nytt i förra årets telefoner är ett nattläge som gör en mörk bild ljus och härlig. I reklamfilmen nedan kan ni lyssna på Smashing Pumpkins samtidigt som ni kan se vad som går att åstadkomma med nattläget på iPhone 11-serien.

Nattbild som togs med en iPhone 11 Pro Max för inte allt för länge sedan.

Skriven av Marcus Attefors

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

En bok som vi förmodligen aldrig kommer kunna köpa i Apple Books är boken från den tidigare Apple-anställde Tom Sadowski.