Mophie släpper nya powerbanks till iPhone

Det Zagg-ägda Mophie har lanserat en rad nya powerbanks som är framtagna speciellt till våra iPhones.

Totalt handlar det om tre powerbanks där två av dem kommer utrustade med en inbyggd Lightning-kabel. Powerstation kommer utrustad med en Lightning-port, USB-C samt en USB-A-port samt ett inbyggt batteri på 6 000mAh. När Powerstation får slut på batteri så går det utmärkt att ladda upp den med antingen Lightning eller USB-C-kabel vilket är ett trevligt tillskott. Priset ligger på 759 kronor.

Powerstation Plus har en inbyggd Lightning-kabel och den kan ladda en iPhone med upp till 18W och har ett batteri på 6 000mAh. Sladden göms sedan under ett magnetiskt lock på själva laddaren vilket är en smart lösning för att slippa onödigt trassel och prislappen ligger på 969 kronor.

Sist ut har vi Powerstation Plus XL och precis som namnet avslöjar så är detta storebror som har ett batteri på 8 000mAh. Denna har precis samma lösning med magnetiskt lock för den inbyggda Lightning-kabeln och den kommer även utrustad med en Lightning-ingång och en USB-C in/utgång med stöd för PD-laddning (Power Delivery). Utöver detta så kan du även ladda dina AirPods eller telefon trådlöst via Qi direkt på powerbanken och prislappen ligger på 999 kronor.

Samtliga powerbanks går att inhandla på Apples hemsida eller butik från och med den 11 februari och går att få i färgerna rosa, grått, blått samt svart.

Via Teknikveckan

Skriven av Marcus Attefors

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.