Mophie släpper nya powerbanks till iPhone

Det Zagg-ägda Mophie har lanserat en rad nya powerbanks som är framtagna speciellt till våra iPhones.

Totalt handlar det om tre powerbanks där två av dem kommer utrustade med en inbyggd Lightning-kabel. Powerstation kommer utrustad med en Lightning-port, USB-C samt en USB-A-port samt ett inbyggt batteri på 6 000mAh. När Powerstation får slut på batteri så går det utmärkt att ladda upp den med antingen Lightning eller USB-C-kabel vilket är ett trevligt tillskott. Priset ligger på 759 kronor.

Powerstation Plus har en inbyggd Lightning-kabel och den kan ladda en iPhone med upp till 18W och har ett batteri på 6 000mAh. Sladden göms sedan under ett magnetiskt lock på själva laddaren vilket är en smart lösning för att slippa onödigt trassel och prislappen ligger på 969 kronor.

Sist ut har vi Powerstation Plus XL och precis som namnet avslöjar så är detta storebror som har ett batteri på 8 000mAh. Denna har precis samma lösning med magnetiskt lock för den inbyggda Lightning-kabeln och den kommer även utrustad med en Lightning-ingång och en USB-C in/utgång med stöd för PD-laddning (Power Delivery). Utöver detta så kan du även ladda dina AirPods eller telefon trådlöst via Qi direkt på powerbanken och prislappen ligger på 999 kronor.

Samtliga powerbanks går att inhandla på Apples hemsida eller butik från och med den 11 februari och går att få i färgerna rosa, grått, blått samt svart.

Via Teknikveckan

Skriven av Marcus Attefors

Det har skrivits mycket om en ny laddningsstandard inom EU, näst på tur tycks vara tvång att kunder enkelt ska kunna byta ut sina batterier själva.

Ett patent som Apple nyss tog över skvallrar om det. Det tycks peka på ett helt hemmabiosystem och inte bara en uppdatering av HomePod. Vore inte det drömmen?

Vi lever i en härlig värld där vi numera inte behöver släpa med oss en MP3-spelare, en digitalkamera, GPS, och en miniräknare då vi har allt inbakat i telefonen.

Vi vet alla att musstödet som kom i iPadOS 13 inte var riktigt det där vi hade förväntat oss men det ser ut att kunna bli bättre.

Serienumret A2015 har dykt upp i FCC-registret och skvallrar om att det Appleägda Beats snart släpper Powerbeats 4.

Trust har lanserat en ny mikrofon som riktar in sig till de som vill använda den för gaming eller för sin första podcast och vi har hårdtestat den i vår nylanserade podd Macradion.