Spår av ny Apple TV i senaste betan av iOS 13.4

Igår släppte Apple en beta av iOS 13.4 och sidan 9To5Mac har gjort upptäckten att en ny Apple TV är på ingång.

I koden till betan har 9To5Mac hittat en enhet som går under kodnamnet "T1125" och bokstaven "T" ska enligt 9To5Mac betyda att det är en intern modell vilket gissningsvis är en prototyp. Exakt vilka funktioner den nya Apple TV kommer att ha framgår inte men iOS 13.4 pekar på att den är baserad på arm64e-arkitektur. Det är samma arkitektur som används i A12 och A13 Bionic-chippen.

Vad den starkare processorn i den kommande Apple TVn kan användas till skulle till exempel kunna vara kraftfullare spel i Apple Arcade. Får vi drömma lite så hoppas vi även att de ger oss en omgjord fjärrkontroll som går att pinga om den tappas bort och fysiska knappar istället för touch hade varit trevligt. Ryktena säger att Apple kommer att hålla ett event i mars och har vi lite tur kanske en ny Apple TV visas upp då.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.