Mi Store flyttar in i Westfield Mall of Scandinavia

Xiaomi har en gigantisk portfölj där de säljer allt från robotdammsugare till "smarta" vattenkokare men även lite prylar som fungerar med HomeKit.

I ett pressmeddelande meddelar de idag att en Mi-store kommer att slå upp portarna i Westfield Mall of Scandinavia som ligger i Solna, Stockholm. Butiken kommer att öppna under våren och vi kommer kunna köpa allt från telefoner till elsparkcyklar och produkter som gör hemmet smartare. Det har sedan en tid tillbaka gått att köpa deras hubb med HomeKit-stöd och en rad produkter som sensorer och annat som utan problem går att få in i Hem-appen. I sitt pressmeddelande säger Krister Sundquist, VD på East & West Distribution AB:

”Xiaomis idé, att skapa kvalitativa tekniska produkter för alla, är något vi är övertygade om passar perfekt för den svenske konsumenten. Westfield Mall of Scandinavia kändes som det naturliga valet för oss i den här satsningen och det kommer bli en rolig och inspirerande miljö där vi äntligen får möjlighet att träffa våra kunder på riktigt.”

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.