Bli en Patreon och hjälp oss att ta 99mac vidare

99mac har sedan en tid tillbaka en Patreon där de som gillar det vi gör kan skänka en slant varje månad så vi kan fortsatt hålla sidan igång och utveckla den till något bättre.

Vi har massvis av ideér och planer för 99mac och vill ge hemsidan en ordentlig uppfräschning, ett modernare forum och vi kommer även inom kort lansera en helt ny podcast (Macradion) med inriktning på Apple och dess kringprodukter. Vi vill även kunna producera mer video men för att allt detta ska kunna genomföras och fortsatt kunna hålla igång 99mac så behöver vi er hjälp. Det finns idag två alternativ för dig som vill hjälpa till på vår resa och antingen kan du bli Patreon genom att klicka dig vidare här. Gillar du inte Patreon och dess upplägg så går det även bra att använda Paypal. Det hade även varit härligt om ni vitlistade 99mac i er adblocker.

Vi vill passa på att tacka alla närmare 200 000 besökare som varje månad besöker oss och läser det vi skriver. Vi vill även tacka er som redan är Patreon eller har valt att stödja oss via PayPal. Det är tack vare er alla vi känner att detta är värt att göra och det är ni som håller vår eld igång.

Med vänlig hälsning,
Redaktionen på 99mac