Bli en Patreon och hjälp oss att ta 99mac vidare

99mac har sedan en tid tillbaka en Patreon där de som gillar det vi gör kan skänka en slant varje månad så vi kan fortsatt hålla sidan igång och utveckla den till något bättre.

Vi har massvis av ideér och planer för 99mac och vill ge hemsidan en ordentlig uppfräschning, ett modernare forum och vi kommer även inom kort lansera en helt ny podcast (Macradion) med inriktning på Apple och dess kringprodukter. Vi vill även kunna producera mer video men för att allt detta ska kunna genomföras och fortsatt kunna hålla igång 99mac så behöver vi er hjälp. Det finns idag två alternativ för dig som vill hjälpa till på vår resa och antingen kan du bli Patreon genom att klicka dig vidare här. Gillar du inte Patreon och dess upplägg så går det även bra att använda Paypal. Det hade även varit härligt om ni vitlistade 99mac i er adblocker.

Vi vill passa på att tacka alla närmare 200 000 besökare som varje månad besöker oss och läser det vi skriver. Vi vill även tacka er som redan är Patreon eller har valt att stödja oss via PayPal. Det är tack vare er alla vi känner att detta är värt att göra och det är ni som håller vår eld igång.

Med vänlig hälsning,
Redaktionen på 99mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
22 svar

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

En bok som vi förmodligen aldrig kommer kunna köpa i Apple Books är boken från den tidigare Apple-anställde Tom Sadowski.