Snart kan din smiley ha fake-mustasch och 116 andra nya emojis

Under 2020 kommer version 13.0 av det officiella Emoji-paketet. Smiley med en festlig låtsasmustasch, daggmask, ninjor och mycket mer.

Inte mindre än 117 nya emojis kommer dyka upp i våra enheter under året. Vilket för oss Apple-användare brukar betyda i höstens programuppdateringar.

Denna uppdatering bjuder på flera könsinkluderande alternativ som en kvinnlig tomtenisse och en man i bröllopsklänning, ninjor, italiensk hand, bebismatande, nya djur, nya maträtter och inte minst en Pride-pinata.

Här har ni samtliga nykomlingar:

Källa: 9to5mac.com

Skriven av Dennis Klarin

HomeKit-tillbehören får idag tillökning då Arlo har gått ut och meddelat att deras populära kamera Arlo Pro 3 får stöd för HomeKit.

En uppdaterad version av iPad Pro sägs redan vara i produktion och tros kunna släppas fri redan i mars.

Det mesta pekar på en ny budgetmodell av iPhone i mars, men vad mer för ess har apple i skjortärmen? Vi hoppas på AirTags, men rykten säger att vi får vänta lite till.

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.