Podd: Årets Nyord - Sonosbäbis

Hela truppen är samlad denna vecka för att gå igenom hela fadäsen med Sonos och deras äldre produkter som inte längre kommer få några uppdateringar.

Utöver hela historien kring Sonos och vad som har skett så pratar vi även om det är rätt att EU ska bestämma vilken typ av kontakt som ska vara standard för att ladda våra prylar i hemmet. Marcus är även överlycklig över att Apple TV 3 efter alla dessa år äntligen går att jailbreaka och Thor och Peter har lite svårt att förstå hans glädje.

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Skriven av Marcus Attefors

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.

Apple Music är en av Apples flera prenumerationstjänster och har blivit en viktig inkomstkälla för företaget. Deras största konkurrent är Spotify och det här med färdigkurerade spellistor gillar de båda.

En bok som vi förmodligen aldrig kommer kunna köpa i Apple Books är boken från den tidigare Apple-anställde Tom Sadowski.