Rykte: iPhone 12 kommer i marinblått

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Men nu får vi desto mera att skriva om, när varenda fabriksanställd slår på stora trumman så fort de har något att berätta. För nu berättar Max Weinbach för Youtube-kanalen EverythingApplePro att åtminstone en iPhone 12-modell kommer i marinblått.

Det känns helt rimligt efter succén med den gröna 11 Pro. Weinbach säger sig tro att den gröna kommer bytas ut mot denna nya nyans till årets modeller. Känslan säger att den kan bli ganska läcker dessutom. Vilket även denna bild och konceptvideo från EverythingApplePro och Max Weinbach talar för.

Max har haft rätt tidigare när det kommer till färger på nya iPhones, men mest pricksäker har han varit när det kommer till Android-telefoner och nu senast var han först på bollen med att läcka Samsung Galaxy S20.

Källa: MacRumors

Fler artiklar med senaste ryktena om iPhone:
Årets iPhone-modeller ryktas vara tunnare och ha förbättrad Face ID
Apple kan släppa en lite billigare iPhone redan i mars

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

Apple rapporteras flytta en del av sin tillverkning från Kina till Taiwan på grund av coronaviruset.

HomeKit-tillbehören får idag tillökning då Arlo har gått ut och meddelat att deras populära kamera Arlo Pro 3 får stöd för HomeKit.

En uppdaterad version av iPad Pro sägs redan vara i produktion och tros kunna släppas fri redan i mars.

Det mesta pekar på en ny budgetmodell av iPhone i mars, men vad mer för ess har apple i skjortärmen? Vi hoppas på AirTags, men rykten säger att vi får vänta lite till.

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.