Native Union släpper fodral till AirPods Pro

Native Union som tar fram allt från kablar till laddare och skal meddelar idag via en pressrelease att deras fodral till AirPods Pro nu går att köpa.

Att ha ett fodral på ett fodral kan ju tyckas vara lite märkligt men om du alltid har drömt om ett AirPods Pro-fodral i läder så har du nu chansen. Native Union släpper två olika modeller, ett fodral i silikon som de kallar Curve Case och det andra i läder heter Leather Case. Det förstnämnda går att få i tre olika färger, svart, rosa och navy blue och prislappen ligger på 200 kronor.

Läderfodralet går att få i antingen svart, blått, grönt eller brunt läder och prislappen ligger på 500 kronor. Båda fodralen går att köpa från och med idag på Native Unions hemsida och de ska även börja dyka upp i Apple Stores världen över.

Läs mer hos Native Union

Skriven av Marcus Attefors

Apple rapporteras flytta en del av sin tillverkning från Kina till Taiwan på grund av coronaviruset.

HomeKit-tillbehören får idag tillökning då Arlo har gått ut och meddelat att deras populära kamera Arlo Pro 3 får stöd för HomeKit.

En uppdaterad version av iPad Pro sägs redan vara i produktion och tros kunna släppas fri redan i mars.

Det mesta pekar på en ny budgetmodell av iPhone i mars, men vad mer för ess har apple i skjortärmen? Vi hoppas på AirTags, men rykten säger att vi får vänta lite till.

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.