Apple ryktas jobba på egna podcasts med fokus på Apple TV+

Apple ryktas fortsätta på sin nya bana att skapa eget material och det senaste budet är att de kommer satsa på egna podcasts.

Det är Bloomberg som rapporterar att Apple under sommaren 2019 bad populära podcast-skapare att komma med ideér om nya poddar som skulle kunna fungera ihop med materialet på Apple TV+. Exakt vad för typ av upplägg det kommer vara framgår inte men de skulle kunna gå samma väg som Netflix har gjort. Netflix erbjuder idag poddar för vissa av deras egna TV-serier där lyssnaren får följa med bakom scenen och lyssna på hur arbetet går till och ta del av intervjuer och mycket annat.

Men enligt Bloomberg planeras inriktningen vara på film och TV-serier i poddarna vilket är trevliga nyheter för alla som vill nörda ned sig lite extra i sin favoritserie eller film. När eller om tjänsten ens kommer att lanseras återstår att se.

Ni har väl inte missat vår podd? Den hittar du bland annat på:
Spotify
iTunes
Acast

Via Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors

Apple rapporteras flytta en del av sin tillverkning från Kina till Taiwan på grund av coronaviruset.

HomeKit-tillbehören får idag tillökning då Arlo har gått ut och meddelat att deras populära kamera Arlo Pro 3 får stöd för HomeKit.

En uppdaterad version av iPad Pro sägs redan vara i produktion och tros kunna släppas fri redan i mars.

Det mesta pekar på en ny budgetmodell av iPhone i mars, men vad mer för ess har apple i skjortärmen? Vi hoppas på AirTags, men rykten säger att vi får vänta lite till.

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.