Apple ryktas jobba på egna podcasts med fokus på Apple TV+

Apple ryktas fortsätta på sin nya bana att skapa eget material och det senaste budet är att de kommer satsa på egna podcasts.

Det är Bloomberg som rapporterar att Apple under sommaren 2019 bad populära podcast-skapare att komma med ideér om nya poddar som skulle kunna fungera ihop med materialet på Apple TV+. Exakt vad för typ av upplägg det kommer vara framgår inte men de skulle kunna gå samma väg som Netflix har gjort. Netflix erbjuder idag poddar för vissa av deras egna TV-serier där lyssnaren får följa med bakom scenen och lyssna på hur arbetet går till och ta del av intervjuer och mycket annat.

Men enligt Bloomberg planeras inriktningen vara på film och TV-serier i poddarna vilket är trevliga nyheter för alla som vill nörda ned sig lite extra i sin favoritserie eller film. När eller om tjänsten ens kommer att lanseras återstår att se.

Ni har väl inte missat vår podd? Den hittar du bland annat på:
Spotify
iTunes
Acast

Via Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors

Ett patent som Apple nyss tog över skvallrar om det. Det tycks peka på ett helt hemmabiosystem och inte bara en uppdatering av HomePod. Vore inte det drömmen?

Vi lever i en härlig värld där vi numera inte behöver släpa med oss en MP3-spelare, en digitalkamera, GPS, och en miniräknare då vi har allt inbakat i telefonen.

Vi vet alla att musstödet som kom i iPadOS 13 inte var riktigt det där vi hade förväntat oss men det ser ut att kunna bli bättre.

Serienumret A2015 har dykt upp i FCC-registret och skvallrar om att det Appleägda Beats snart släpper Powerbeats 4.

Trust har lanserat en ny mikrofon som riktar in sig till de som vill använda den för gaming eller för sin första podcast och vi har hårdtestat den i vår nylanserade podd Macradion.

Denna vecka riktar vi fokus på Apples mjukvara och drömmer om vad iOS 14 och iPadOS 14 kan tänkas innehålla.