Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Då kommer Disney+ till Sverige

När Disney+ lanserades den 12 november 2019 så lös de med sin frånvaro här i Sverige, men nu har Disney meddelat när tjänsten kommer hit.

Den 24 mars kommer tjänsten till England, Irland, Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien, Schweiz och Österrike men vi i norden får vänta tills i sommar. I samband med detta uttalande meddelade Disney även vad priset i Europa kommer landa på. 6,99 euro per månad eller 69,99 euro per år kommer den kosta.

Att det ska dröja sådan tid att rulla ut sin tjänst är förstås lite tråkigt men nu vet vi i alla fall att det kommer någon gång under sommaren. Att Disney inte valde att lansera tjänsten samtidigt över hela världen har fått många att tro att deras egna serie The Mandalorian kan bli en av de mest piratnedladdade serierna sedan Game of Thrones.

Via Teknikveckan

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.