Då kommer Disney+ till Sverige

När Disney+ lanserades den 12 november 2019 så lös de med sin frånvaro här i Sverige, men nu har Disney meddelat när tjänsten kommer hit.

Den 24 mars kommer tjänsten till England, Irland, Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien, Schweiz och Österrike men vi i norden får vänta tills i sommar. I samband med detta uttalande meddelade Disney även vad priset i Europa kommer landa på. 6,99 euro per månad eller 69,99 euro per år kommer den kosta.

Att det ska dröja sådan tid att rulla ut sin tjänst är förstås lite tråkigt men nu vet vi i alla fall att det kommer någon gång under sommaren. Att Disney inte valde att lansera tjänsten samtidigt över hela världen har fått många att tro att deras egna serie The Mandalorian kan bli en av de mest piratnedladdade serierna sedan Game of Thrones.

Via Teknikveckan

Skriven av Marcus Attefors

Apple rapporteras flytta en del av sin tillverkning från Kina till Taiwan på grund av coronaviruset.

HomeKit-tillbehören får idag tillökning då Arlo har gått ut och meddelat att deras populära kamera Arlo Pro 3 får stöd för HomeKit.

En uppdaterad version av iPad Pro sägs redan vara i produktion och tros kunna släppas fri redan i mars.

Det mesta pekar på en ny budgetmodell av iPhone i mars, men vad mer för ess har apple i skjortärmen? Vi hoppas på AirTags, men rykten säger att vi får vänta lite till.

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.