Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Årets iPhone-modeller ryktas vara tunnare och ha förbättrad Face ID

Självklart florerar redan rykten om nästkommande iPhone-modeller. Ett av ryktena är ett förbättrat Face ID-system.

Senaste ryktet talar för att frontkameran kommer ha ett nytt djupseende som förbättrar Face ID, men så mycket mer sägs det inte om tekniken. Även bakre kameran får förbättrad 3D-teknik för att göra AR upplevelsen bättre. Det sägs också att iPhone 12 Pro kommer ha 6GB ram-minne som är en höjning från 4GB på dagens 11 Pro och samtidigt bli tunnare, nästan 10% massa försvinner. Från 8,1 mm till 7,4 mm i tjocklek men också bli någon millimeter längre.

Tidigare har det också sagts att Apple kommer ta bort sin Lightning-kontakt och satsa helt på trådlös laddning till 2021. Frågan är om vi kommer få uppleva en iPhone med USB Type-C där emellan eller om de bestämmer sig för att hoppa över det, trots påtryckningar från EU. Det sägs också att detta kommer resultera i att Apple inte längre kommer skicka med några trådade EarPods.

Det sägs också att vi med stor sannolikhet får se en ny instegsmodell av iPhone i år, iPhone SE 2 eller iPhone 9 redan i mars och att de nya flaggskeppen med 5G kommer i höst.

Som ni kan läsa är ryktena många och de lär inte sluta komma förens vi får se de nya modellerna. Rykten har dessutom visat sig bli mer pricksäkra med åren, så frågan är hur många nyheter vi får uppleva. Men spänningen och förväntningarna är skyhöga som vanligt.

Källa: MacRumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.