Nu kan du spela Fortnite i 120fps på din iPad

Om du äger en iPad Pro (2018) vill säga. För nu kan den som vill pressa bilduppdateringen på sin iPad Pro till max prova att spela Fortnite i 120fps.

Men detta kommer till ett pris av upplösningsförlust. Grafikinställningen ändras till 'medium' med dessa inställningar. Men det är ingen nyhet, samma sak har man drabbats av om man velat höja bilduppdateringen tidigare. 60fps begränsar bildkvaliteten till 'high' och endast med 30fps fungerar bildinställningen 'Epic'. Men trots dessa begränsningar så slår alltså iPad Pro alla nuvarande spelkonsoler som är begränsade till max 60fps.

Senaste uppdateringen (v11.40.1) kom också med stöd för virtuella spakar på skärmen i iOS 13 och nyare.

Fortnite har verkligen exploderat även i mobila enheter och är kidsens förstahandsval när det kommer till alla plattformar numera. På vår tid var det minsann Super Mario Bros som gällde.

Källa: MacRumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
20 svar

Apple rapporteras flytta en del av sin tillverkning från Kina till Taiwan på grund av coronaviruset.

HomeKit-tillbehören får idag tillökning då Arlo har gått ut och meddelat att deras populära kamera Arlo Pro 3 får stöd för HomeKit.

En uppdaterad version av iPad Pro sägs redan vara i produktion och tros kunna släppas fri redan i mars.

Det mesta pekar på en ny budgetmodell av iPhone i mars, men vad mer för ess har apple i skjortärmen? Vi hoppas på AirTags, men rykten säger att vi får vänta lite till.

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.