Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple berättar om flera nya serier till ATV+

Apple har i dagarna berättat om flera nya serier som kommer till deras streamingtjänst Apple TV+ under våren och sommaren. Allt från tecknade musikaler till dokumentärer om knasiga hem.

Central Park är en tecknad serie från skaparen av Bob's Burgers, Loren Bouchard. Serien har premiär i sommar och beskrivs som en tecknad komisk musikal om familjen Tillermans som försörjer sig på att ta hand om Central Park.

Amazing Stories är en sci-fi-serie som producerats av Steven Spielberg. Det är en nyinspelning av originalserien med samma namn som gjordes på 80-talet. En av de första serier Apple valde att ta med i utbudet och 6 mars kan vi äntligen se den.

Defending Jacob med Chris Evans och Michelle Dockery i huvudrollerna har premiär 24 april. Serien tar sin början i ett mystiskt fall i en liten amerikansk stad, där dramatiken bygger på att välja mellan kärleken till sin son och sin skyldighet att skipa rättvisa. Klassiskt.

Home Before Dark är en historia som fokuserar på en ung journalist vid namn Hilde Lysiak. Familjen flyttar från Brooklyn till en liten stad på landet där hennes sökande efter sanningen i en nedlagd utredning river upp känslor som staden försökt lägga bakom sig. Serien har premiär 3 april och i rollerna hittar vi Brooklynn Prince, Jim Sturgess, Abby Miller, Kylie Rogers, Adrian Hough med flera.

Apple avslöjar också sin första brittiska serie, Trying. Vilket är den klassiska historien om att växa upp, finna sin plats i livet och hitta någon att älska. Serien premiärvisas 1 maj och i rollerna ser vi Rafe Spall och Esther Smith.

Home är en dokumentärserie om innovativa boenden och har premiär 17 april.

Dokumentärserien Dear... porträtterar kändisar efter brev som de fått skrivna till sig. Premiär 5 juni. Flera stora namn medverkar; Oprah Winfrey, Gloria Steinem, Spike Lee, Lin-Manuel Miranda, Yara Shahidi, Stevie Wonder, Aly Raisman, Misty Copeland, Big Bird och många fler.

Apple berättar även att en ny säsong av Mythic Quest: Raven’s Banquet kommer på ATV+ den 7 februari.

Så nu med en hel del nytt på ingång ska det bli spännande att se vad det blir av Apple TV+.

Källa: MacRumors

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.