Apple berättar om flera nya serier till ATV+

Apple har i dagarna berättat om flera nya serier som kommer till deras streamingtjänst Apple TV+ under våren och sommaren. Allt från tecknade musikaler till dokumentärer om knasiga hem.

Central Park är en tecknad serie från skaparen av Bob's Burgers, Loren Bouchard. Serien har premiär i sommar och beskrivs som en tecknad komisk musikal om familjen Tillermans som försörjer sig på att ta hand om Central Park.

Amazing Stories är en sci-fi-serie som producerats av Steven Spielberg. Det är en nyinspelning av originalserien med samma namn som gjordes på 80-talet. En av de första serier Apple valde att ta med i utbudet och 6 mars kan vi äntligen se den.

Defending Jacob med Chris Evans och Michelle Dockery i huvudrollerna har premiär 24 april. Serien tar sin början i ett mystiskt fall i en liten amerikansk stad, där dramatiken bygger på att välja mellan kärleken till sin son och sin skyldighet att skipa rättvisa. Klassiskt.

Home Before Dark är en historia som fokuserar på en ung journalist vid namn Hilde Lysiak. Familjen flyttar från Brooklyn till en liten stad på landet där hennes sökande efter sanningen i en nedlagd utredning river upp känslor som staden försökt lägga bakom sig. Serien har premiär 3 april och i rollerna hittar vi Brooklynn Prince, Jim Sturgess, Abby Miller, Kylie Rogers, Adrian Hough med flera.

Apple avslöjar också sin första brittiska serie, Trying. Vilket är den klassiska historien om att växa upp, finna sin plats i livet och hitta någon att älska. Serien premiärvisas 1 maj och i rollerna ser vi Rafe Spall och Esther Smith.

Home är en dokumentärserie om innovativa boenden och har premiär 17 april.

Dokumentärserien Dear... porträtterar kändisar efter brev som de fått skrivna till sig. Premiär 5 juni. Flera stora namn medverkar; Oprah Winfrey, Gloria Steinem, Spike Lee, Lin-Manuel Miranda, Yara Shahidi, Stevie Wonder, Aly Raisman, Misty Copeland, Big Bird och många fler.

Apple berättar även att en ny säsong av Mythic Quest: Raven’s Banquet kommer på ATV+ den 7 februari.

Så nu med en hel del nytt på ingång ska det bli spännande att se vad det blir av Apple TV+.

Källa: MacRumors

Skriven av Dennis Klarin

HomeKit-tillbehören får idag tillökning då Arlo har gått ut och meddelat att deras populära kamera Arlo Pro 3 får stöd för HomeKit.

En uppdaterad version av iPad Pro sägs redan vara i produktion och tros kunna släppas fri redan i mars.

Det mesta pekar på en ny budgetmodell av iPhone i mars, men vad mer för ess har apple i skjortärmen? Vi hoppas på AirTags, men rykten säger att vi får vänta lite till.

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.