Apple har en ny MacBook Pro på ingång

Apple gjorde många rätt med den nya MacBook Pro på sexton tum och nu har en ny enhet dykt upp i Eurasiska ekonomiska unionens databas (EEC)

Modellnumret som framgår är A2289 och enheten kör enligt det inlämnade dokumentet macOS Catalina. Med stor sannolikhet rör det sig om en uppföljare till den nuvarande MacBook Pro 13". Det är även stor sannolikhet att datorn kommer få samma behandling som sin storebror där butterfly-tekniken på tangentbordet slopas till fördel för saxtekniken. Apple har sedan de bytte till butterfly-tekniken fått kritik för hur enkelt tangentbordet går sönder genom att smuts hittar sig in och det är inte heller speciellt bekvämt att skriva på.

Utöver själva tekniken för tangenterna så kommer vi förmodligen även få en fysisk Escape-knapp och omdesignade piltangenter. Ryktena säger att datorn även kommer gå upp till närmare 14 tum då Apple kommer, likt på nya MacBook Pro 16" göra tunnare ramar runt displayen.

När datorn kan tänkas lanseras är fortfarande oklart men det brukar inte dröja allt för länge när sådana här dokument är inlämnade.

Lästips: Missa inte vår recension av nya MacBook Pro 16"

Via MacRumors