Apple Arcade får tillökning med spelet "No Way Home"

Apples egna speltjänst Apple Arcade börjar komma upp i rätt många titlar och nu har spelet "No Way Home" lanserats.

I spelet befinner vi oss i en rätt märklig och flummig men ändå färgstark galax där vi i vårt lilla rymdskepp får kriga oss fram för att överleva. Spelet som är utvecklat av SMG Studio bjuder på över 50 olika vapen och vi kommer slåss mot över 60 olika fiender. Omgivningarna i spelet genereras slumpmässigt så om du spelar om spelet så kommer det se annorlunda ut. Spelet finns tillgängligt på Apple Arcade redan idag och SMG Studios skriver i ett pressmeddelande:

"The artwork style is unique. All the line work is hand drawn before being scanned in to be used in the game which is pretty rare for games. It was quite the challenge to get the style to translate well to a video game, but we are really proud of the final look and feel."

Apple Arcade kostar 59 kronor per månad och spelen går att spela på din Mac, iPad, iPod samt iPhone.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Super Bowl 1984 var inte bara en härlig dag för alla som gillar amerikansk fotboll utan det var även en stor dag för Apple.

Ryktena om en uppföljare till iPhone SE började nog bara något år efter att telefonen hade släppts men frågan är om 2020 är året då ryktena äntligen stämmer?

Native Union som tar fram allt från kablar till laddare och skal meddelar idag via en pressrelease att deras fodral till AirPods Pro nu går att köpa.

Apple har sedan ett par år tillbaka haft stöd för AR (Augmented Reality) i sina iPads och iPhones och Tim Cook har i en intervju sagt att det kommer hända mycket med AR de närmaste tio åren.