Apple Arcade får tillökning med spelet "No Way Home"

Apples egna speltjänst Apple Arcade börjar komma upp i rätt många titlar och nu har spelet "No Way Home" lanserats.

I spelet befinner vi oss i en rätt märklig och flummig men ändå färgstark galax där vi i vårt lilla rymdskepp får kriga oss fram för att överleva. Spelet som är utvecklat av SMG Studio bjuder på över 50 olika vapen och vi kommer slåss mot över 60 olika fiender. Omgivningarna i spelet genereras slumpmässigt så om du spelar om spelet så kommer det se annorlunda ut. Spelet finns tillgängligt på Apple Arcade redan idag och SMG Studios skriver i ett pressmeddelande:

"The artwork style is unique. All the line work is hand drawn before being scanned in to be used in the game which is pretty rare for games. It was quite the challenge to get the style to translate well to a video game, but we are really proud of the final look and feel."

Apple Arcade kostar 59 kronor per månad och spelen går att spela på din Mac, iPad, iPod samt iPhone.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

Då var det äntligen fredag och vad passar då inte bättre än lite hederligt fredagstrams?

Ikeas smarta gardiner fick stöd för HomeKit för mindre än två veckor sedan i USA, men stöter redan på tekniska problem.

Det finns idag en uppsjö av tillverkare på marknaden som säljer True Wireless-hörlurar men ingen kommer i närheten av Apples försäljningssiffror.

Hur många gånger har man inte svurit över att man har fel kabel med sig, eller försöker vända USB-kontakten åt rätt håll för femtiofjärde gången. Vore det inte skönt med en standard där alla använder lika så att det alltid finns inkopplade kablar att tillgå. Det kan bli sanning. EU-parlamentet röstar om en EU-standard.

Från och med idag börjar Instagram rulla ut direktmeddelanden på desktopversionen av Instagram. Men bara en liten procentsats av deras 500 miljoner användare får det redan idag.

Den 16:e december släppte Apple en uppdatering till AirPods Pro och nästan omedelbart efteråt började användare märka att brusreduceringen inte längre var lika bra.