Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Arcade får tillökning med spelet "No Way Home"

Apples egna speltjänst Apple Arcade börjar komma upp i rätt många titlar och nu har spelet "No Way Home" lanserats.

I spelet befinner vi oss i en rätt märklig och flummig men ändå färgstark galax där vi i vårt lilla rymdskepp får kriga oss fram för att överleva. Spelet som är utvecklat av SMG Studio bjuder på över 50 olika vapen och vi kommer slåss mot över 60 olika fiender. Omgivningarna i spelet genereras slumpmässigt så om du spelar om spelet så kommer det se annorlunda ut. Spelet finns tillgängligt på Apple Arcade redan idag och SMG Studios skriver i ett pressmeddelande:

"The artwork style is unique. All the line work is hand drawn before being scanned in to be used in the game which is pretty rare for games. It was quite the challenge to get the style to translate well to a video game, but we are really proud of the final look and feel."

Apple Arcade kostar 59 kronor per månad och spelen går att spela på din Mac, iPad, iPod samt iPhone.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.