Samsung använde ikonen till Face ID i egen presentation

Samsung har ett förflutet av att snegla lite extra på Apple och under 2012 dök det upp ett dokument på 132 sidor där bolaget försöker förbättra sina produkter med Apple som mall.

Nu har det dykt upp en bild från en presentation som Samsung höll på CES under gårdagen. I presentationen pratar Samsung om sin tjänst Samsung Pass och en av ikonerna i presentationen är identisk med Apples Face ID-ikon. Apple har skyddat ikonens utseende i flera länder så frågan är om det kommer bli något rättsligt av detta. Vi ska dock inte skrika på Samsung riktigt ännu då det kan handla om att Samsung Pass kommer till iPhone men det var dock inget som nämndes på presentationen.

Blev du sugen på att läsa dokumentet på 132 sidor där Samsung använde Apples operativsystem som mall för sina framtida produkter kan du ladda ned det i sin helhel här.

Via iDownloadblog

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Super Bowl 1984 var inte bara en härlig dag för alla som gillar amerikansk fotboll utan det var även en stor dag för Apple.

Ryktena om en uppföljare till iPhone SE började nog bara något år efter att telefonen hade släppts men frågan är om 2020 är året då ryktena äntligen stämmer?

Native Union som tar fram allt från kablar till laddare och skal meddelar idag via en pressrelease att deras fodral till AirPods Pro nu går att köpa.

Apple har sedan ett par år tillbaka haft stöd för AR (Augmented Reality) i sina iPads och iPhones och Tim Cook har i en intervju sagt att det kommer hända mycket med AR de närmaste tio åren.