Samsung använde ikonen till Face ID i egen presentation

Samsung har ett förflutet av att snegla lite extra på Apple och under 2012 dök det upp ett dokument på 132 sidor där bolaget försöker förbättra sina produkter med Apple som mall.

Nu har det dykt upp en bild från en presentation som Samsung höll på CES under gårdagen. I presentationen pratar Samsung om sin tjänst Samsung Pass och en av ikonerna i presentationen är identisk med Apples Face ID-ikon. Apple har skyddat ikonens utseende i flera länder så frågan är om det kommer bli något rättsligt av detta. Vi ska dock inte skrika på Samsung riktigt ännu då det kan handla om att Samsung Pass kommer till iPhone men det var dock inget som nämndes på presentationen.

Blev du sugen på att läsa dokumentet på 132 sidor där Samsung använde Apples operativsystem som mall för sina framtida produkter kan du ladda ned det i sin helhel här.

Via iDownloadblog

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

iPad slog ned som en bomb som en helt ny produktkategori och har sedan den lanserades utvecklats en hel del - idag är det tio år sedan den först visades upp.

Det är nästan enklare att hitta tryffel i stockholms förorter än att få tag i IKEAs nya rullgardiner men ungefär vid gränsen till Danmark fann vi lyckan.

Nu höjer Apple rösten angående att EU planerar att införa en laddningsstandard.

AirPods Pro ser ut bli ännu en succé från Apple då efterfrågan är hög men hur pass bra är egentligen ett par kopior som kostar en bråkdel av originalet?

För ett par veckor sedan skickade IKEA ut en uppdatering som gjorde att deras rullgardiner fick stöd för HomeKit - men enbart i USA. Nu har uppdateringen äntligen nått vårt avlånga land.

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.