Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

CES: Sonys nya 4K och 8K TV's får HomeKit och AirPlay-stöd

Idag avslöjade Sony att deras 4K och 8K tv-apparater som kommer under 2020 får stöd för HomeKit och AirPlay 2.

Alla deras nya tv-apparater med 4K och 8K i 48 till 85 tum kommer få stödet tillsammans med flera andra funktioner som bara funnits i deras premiummodeller.
HomeKit-stöd innebär att man kan se teven i HomeKit och kan ge den kommandon via Siri, som att höja/sänka volymen eller starta och stänga av.

Sony började redan i december av förra året skicka ut uppdateringar som gav stöd för HomeKit och AirPlay 2 till flera av deras tidigare modeller. Men från och med 2020 så kommer det finnas i samtliga modeller från start. Dock har inget sagts om och när Apple TV-appen gör sin debut i Sony TVs.

Sony talar också om att flera av funktionerna som endast funnits i MASTER-serien kommer till flera andra modeller. Så som Sony's Picture Processor X1, Triluminos Display, Sound-from-Picture Reality, Netflix Calibrated Mode och IMAX Enhanced tillsammans med flera nyheter.

Källa: MacRomurs

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.