CES: Harman Kardon släpper SoundStick 4

För tjugo år sedan släpptes den första SoundStick av Harman Kardon. Det blev snabbt en designklassiker, inte minst bland oss Appleanvändare. För dem som ville matcha Apples på den tiden transparenta färgglada datorer. Nu kommer den fjärde generationen, en jubileumsutgåva.

Jubileumsutgåvan behåller den tidlösa skulpturliknande designen och transparenta plasten. Som tidigare handlar det om två satelliter med fyra element och en kraftfull subwoofer på 100W. Högtalarna tillåter också trådlös streaming via blåtand. I sitt pressmeddelande säger Harman Kardon:

“We are proud of our long-standing reputation around our Harman Kardon SoundSticks speaker series, and the SoundSticks 4 continues to celebrate our commitment to iconic design and extraordinary sound”

Harman Kardon SoundSticks 4 kommer finnas tillgänglig våren 2020 för runt 3000 kronor.

Källa: Harman Kardon

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Super Bowl 1984 var inte bara en härlig dag för alla som gillar amerikansk fotboll utan det var även en stor dag för Apple.

Ryktena om en uppföljare till iPhone SE började nog bara något år efter att telefonen hade släppts men frågan är om 2020 är året då ryktena äntligen stämmer?

Native Union som tar fram allt från kablar till laddare och skal meddelar idag via en pressrelease att deras fodral till AirPods Pro nu går att köpa.

Apple har sedan ett par år tillbaka haft stöd för AR (Augmented Reality) i sina iPads och iPhones och Tim Cook har i en intervju sagt att det kommer hända mycket med AR de närmaste tio åren.