Apple TV+ hittar "snart" in i LG´s TV-apparater

Vi har tidigare hört att LG skulle rulla ut stöd för Apples TV-app till vissa av sina TV-apparater men det har varit tyst länge.

Men idag har LG gjort ett uttalande där de meddelar att deras egna operativsystem webOS kommer att ha stöd för Apple TV+ appen någon gång detta år. Det betyder att kunder som har en TV från LG som är köpt mellan 2018-2020 kan titta på Apples streamingtjänst och komma åt sina köpta filmer i iTunes direkt i sin TV.

Tyvärr är det fortfarande otydligt om stödet kommer att komma i början av året eller i slutet men vi får hoppas på det förstnämnda. Än så länge är det bara Samsung som har stöd för TV-appen och vill ni läsa hela listan på enheter som stöds kan ni göra det på Apples hemsida.

Lästips: Är Apple TV en onödig produkt 2020?

Källa: LG

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Super Bowl 1984 var inte bara en härlig dag för alla som gillar amerikansk fotboll utan det var även en stor dag för Apple.

Ryktena om en uppföljare till iPhone SE började nog bara något år efter att telefonen hade släppts men frågan är om 2020 är året då ryktena äntligen stämmer?

Native Union som tar fram allt från kablar till laddare och skal meddelar idag via en pressrelease att deras fodral till AirPods Pro nu går att köpa.

Apple har sedan ett par år tillbaka haft stöd för AR (Augmented Reality) i sina iPads och iPhones och Tim Cook har i en intervju sagt att det kommer hända mycket med AR de närmaste tio åren.