Apple TV+ hittar "snart" in i LG´s TV-apparater

Vi har tidigare hört att LG skulle rulla ut stöd för Apples TV-app till vissa av sina TV-apparater men det har varit tyst länge.

Men idag har LG gjort ett uttalande där de meddelar att deras egna operativsystem webOS kommer att ha stöd för Apple TV+ appen någon gång detta år. Det betyder att kunder som har en TV från LG som är köpt mellan 2018-2020 kan titta på Apples streamingtjänst och komma åt sina köpta filmer i iTunes direkt i sin TV.

Tyvärr är det fortfarande otydligt om stödet kommer att komma i början av året eller i slutet men vi får hoppas på det förstnämnda. Än så länge är det bara Samsung som har stöd för TV-appen och vill ni läsa hela listan på enheter som stöds kan ni göra det på Apples hemsida.

Lästips: Är Apple TV en onödig produkt 2020?

Källa: LG

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

iPad slog ned som en bomb som en helt ny produktkategori och har sedan den lanserades utvecklats en hel del - idag är det tio år sedan den först visades upp.

Det är nästan enklare att hitta tryffel i stockholms förorter än att få tag i IKEAs nya rullgardiner men ungefär vid gränsen till Danmark fann vi lyckan.

Nu höjer Apple rösten angående att EU planerar att införa en laddningsstandard.

AirPods Pro ser ut bli ännu en succé från Apple då efterfrågan är hög men hur pass bra är egentligen ett par kopior som kostar en bråkdel av originalet?

För ett par veckor sedan skickade IKEA ut en uppdatering som gjorde att deras rullgardiner fick stöd för HomeKit - men enbart i USA. Nu har uppdateringen äntligen nått vårt avlånga land.

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.