Zens Liberty - AirPowers okrönta ersättare

Trots att nio månader har gått sedan Apple gav upp sin AirPower-laddplatta så är det många som är besvikna och letar efter den perfekta ersättaren. Kan Zens Liberty vara just det?

Zens Liberty verkar vara något på spåren. Inte mindre än 16 laddningsspolar gör att man kan placera sin enhet lite hur man vill på plattan, den laddar dessutom två enheter samtidigt kors och tvärs. Dock inte Apple Watch som den tidigare nämnda plattan lovade. Men det har dom däremot löst med ett extratillbehör - magnetisk laddsticka för Apple Watch som man kan placera i USB-A uttaget på sidan av plattan.

Den finns att beställa redan nu och för i runda slängar 1800 kronor får man versionen med glasplatta, 1400 kr om man nöjer sig med ett tygstycke. Tillbehöret för klockan 400 kr. Men undertecknad tycker att den i glas ser riktigt snygg och spännande ut!

För att komma till det mer tekniska så levererar plattan 30W totalt, två enheter får i sig 15W med andra ord. Stödjer både Apples och Samsungs snabbladdning, har en 2.4A USB-A för laddning av annan enhet och plattan i sig försörjs via USB-C med den tillhörande 60W-adaptern.

Källa: The Verge

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

iPad slog ned som en bomb som en helt ny produktkategori och har sedan den lanserades utvecklats en hel del - idag är det tio år sedan den först visades upp.

Det är nästan enklare att hitta tryffel i stockholms förorter än att få tag i IKEAs nya rullgardiner men ungefär vid gränsen till Danmark fann vi lyckan.

Nu höjer Apple rösten angående att EU planerar att införa en laddningsstandard.

AirPods Pro ser ut bli ännu en succé från Apple då efterfrågan är hög men hur pass bra är egentligen ett par kopior som kostar en bråkdel av originalet?

För ett par veckor sedan skickade IKEA ut en uppdatering som gjorde att deras rullgardiner fick stöd för HomeKit - men enbart i USA. Nu har uppdateringen äntligen nått vårt avlånga land.

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.