CES: Nanoleaf visar upp en rad nya HomeKit-produkter

Inför nästa veckas stora teknikfest i Los Angeles så har Nanoleaf redan nu visat upp ett gäng nya produkter.

Det är en helt ny serie produkter som bolaget kallar "The Learning Series" och tanken med produkterna är att de själva ska lära sig när ens lampor bör slås på och på vilken ljusstyrka. I den nya serien hittar vi Learning Switch, Learning Button, Learning Bulb och Learning Gateway.

Produkterna använder sig av U-IQ-teknologi vilket skapar ett nätverk av sensorer och med hjälp av en smart algoritm ska de förstå exakt hur vi vill ha belysningen hemma utan att själva behöva justera den via en app eller röstassistent. De passade även på att visa upp nya paneler i olika former som har stöd för touch. Med dessa kan vi skapa olika motiv på väggen som kan passa med resten av inredningen och samtliga produkter kommer att lanseras våren 2020.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

iPad slog ned som en bomb som en helt ny produktkategori och har sedan den lanserades utvecklats en hel del - idag är det tio år sedan den först visades upp.

Det är nästan enklare att hitta tryffel i stockholms förorter än att få tag i IKEAs nya rullgardiner men ungefär vid gränsen till Danmark fann vi lyckan.

Nu höjer Apple rösten angående att EU planerar att införa en laddningsstandard.

AirPods Pro ser ut bli ännu en succé från Apple då efterfrågan är hög men hur pass bra är egentligen ett par kopior som kostar en bråkdel av originalet?

För ett par veckor sedan skickade IKEA ut en uppdatering som gjorde att deras rullgardiner fick stöd för HomeKit - men enbart i USA. Nu har uppdateringen äntligen nått vårt avlånga land.

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.