Så påstås nästa iPad Pro se ut

Vi fick ingen ny iPad Pro i höstas och undertecknad hoppas verkligen på att början 2020 ger oss en ny iPad Pro med flera nya funktioner.

Onleaks eller Steve H. McFly som den erfarne Apple-läckaren egentligen heter är i farten igen och påstår sig nu ha renderingar som visar hur nästa iPad Pro kommer att se ut. När det kommer till formfaktor och design så kommer det inte skilja sig från förra årets modeller men däremot på baksidan så ser vi samma trippelkamera som iPhone 11 Pro har.

iPad Pro 11" påstås ha en metallbaksida precis som nuvarande modeller men 12,9-tummaren ska enligt Onleaks istället ha en baksida av glas likt iPhone 11 Pro. Enheterna påstås komma någon gång under våren och vad dessa härliga enheter kan tänkas kosta återstår att se. Undertecknad hade även velat att nästa generations iPad Pro får Dolby Atmos och en skärm med högre Hz.

Som alltid ska dessa rykten tas med en grävskopa salt och om detta är den slutgiltiga designen återstår att se.

Källa: iGeeks

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

För ett par veckor sedan skickade IKEA ut en uppdatering som gjorde att deras rullgardiner fick stöd för HomeKit - men enbart i USA. Nu har uppdateringen äntligen nått vårt avlånga land.

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.

I flera år har olika personer försökt hitta en bakdörr in i Apple TV 3 för att användare ska kunna jailbreaka sin enhet och nu är den dagen här.

För ett par dagar sedan gick Sonos ut och meddelade att vissa äldre enheter inte längre kommer att få några uppdateringar och sedan dess har internet fullkomligt exploderat av upprörda kunder.

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.