Satechi lanserar smidig laddare till Apple Watch

Saknar du en liten och smidig laddare till din Apple Watch som enkelt kan glida med i väskan så kan Satechis nya laddare vara värd att spana in.

Laddaren kopplar du in till din Mac eller iPad Pro i USB-C-porten och sen bär det av. På iPad Pro kan du fästa laddaren direkt i USB-C-kontakten och låta klockan vila på sidan medans du kollar på favoritserien eller jobbar. Det blir lite svårare på en Mac så i kartongen följer det även med en lite längre USB-C-kabel. Prislappen ligger på 44,99 dollar och den går att beställa redan idag på Satechis hemsida.

Via The Verge, Källa Satechi

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

iPad slog ned som en bomb som en helt ny produktkategori och har sedan den lanserades utvecklats en hel del - idag är det tio år sedan den först visades upp.

Det är nästan enklare att hitta tryffel i stockholms förorter än att få tag i IKEAs nya rullgardiner men ungefär vid gränsen till Danmark fann vi lyckan.

Nu höjer Apple rösten angående att EU planerar att införa en laddningsstandard.

AirPods Pro ser ut bli ännu en succé från Apple då efterfrågan är hög men hur pass bra är egentligen ett par kopior som kostar en bråkdel av originalet?

För ett par veckor sedan skickade IKEA ut en uppdatering som gjorde att deras rullgardiner fick stöd för HomeKit - men enbart i USA. Nu har uppdateringen äntligen nått vårt avlånga land.

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.