Specialpodd för dig som håller 99mac levande

Som ni vet så kostar det pengar att hålla 99mac levande och vi är enormt tacksamma för alla som idag är patreons.

Tack vare er kan vi varje månad fortsätta driva 99mac och skapa nytt roligt innehåll i form av artiklar och recensioner samt podd som ni kan ta del av. Därför har vi nu valt att tacka er genom att göra ett specialavsnitt av vår podd som bara är för era öron.

I poddavsnittet så går vi igenom 2019 genom att prata om de absolut bästa prylarna under året och de absolut sämsta. Vi tar även fram spåkulan och går igenom vad vi tror kommer vara hett under 2020. Du som tycker att det här låter intressant och vill stödja oss kan göra det genom att besöka vår Patreon och skänka en slant så vi kan fortsätta med det vi gör.

För att lyssna på avnittet loggar ni på Patreon med era inloggningsuppgifter och kopierar länken och klistrar in i valfri podcast-app, eller laddar ned det lokalt alternativt spelar upp det direkt i Patreon.

Länk till Patreon

Skriven av Marcus Attefors

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Super Bowl 1984 var inte bara en härlig dag för alla som gillar amerikansk fotboll utan det var även en stor dag för Apple.

Ryktena om en uppföljare till iPhone SE började nog bara något år efter att telefonen hade släppts men frågan är om 2020 är året då ryktena äntligen stämmer?

Native Union som tar fram allt från kablar till laddare och skal meddelar idag via en pressrelease att deras fodral till AirPods Pro nu går att köpa.

Apple har sedan ett par år tillbaka haft stöd för AR (Augmented Reality) i sina iPads och iPhones och Tim Cook har i en intervju sagt att det kommer hända mycket med AR de närmaste tio åren.