Podd: Com Hem - vi börjar om igen

Thor och Marcus går igenom det pågående kriget mellan Com Hem och TV 4-gruppen som minst sagt är på sandlådenivå.

Marcus lyckades även att missa att gå av ett tåg som togs ur trafik då brusreduceringen var för bra i AirPods Pro. Efter ett möte som Marcus inte minns på IFA så fick han nu hem en docka med posten som minst sagt får Thor att lyfta på ögonbrynen. Detta och mycket mer kan ni avnjuta i denna veckas avsnitt.

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

HBO Nordic har idag skickat ut en uppdatering till iOS och iPadOS-enheter så vi kan spara ned material lokalt på telefonen.

Ryktena är många och visst skulle alla dessa rykten kunna fylla en två timmars keynote redan i mars. Apple sägs redan ha flera produkter klara och de har överraskat till våren tidigare.

iPad slog ned som en bomb som en helt ny produktkategori och har sedan den lanserades utvecklats en hel del - idag är det tio år sedan den först visades upp.

Det är nästan enklare att hitta tryffel i stockholms förorter än att få tag i IKEAs nya rullgardiner men ungefär vid gränsen till Danmark fann vi lyckan.

Nu höjer Apple rösten angående att EU planerar att införa en laddningsstandard.

AirPods Pro ser ut bli ännu en succé från Apple då efterfrågan är hög men hur pass bra är egentligen ett par kopior som kostar en bråkdel av originalet?