Nu kan du spela in klipp med din Memoji

Har du gått och drömt om att kunna spela in lite härliga filmer med din personliga Memoji så är det nu möjligt via Apples egna app Clips.

Appen som finns till iPhone och iPad fick idag en uppdatering där vi nu kan skapa klipp med Animojis och Memojis. Tidigare har både Animojis och Memojis varit begränsade till FaceTime och iMessage men nu släpps tyglarna upp en aning. Så för att börja klippa ihop dina egna filmer får du bege dig till App Store och uppdatera appen. Har du ännu inte laddat ned den så kan du göra det här.

Skriven av Marcus Attefors

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.

I flera år har olika personer försökt hitta en bakdörr in i Apple TV 3 för att användare ska kunna jailbreaka sin enhet och nu är den dagen här.

För ett par dagar sedan gick Sonos ut och meddelade att vissa äldre enheter inte längre kommer att få några uppdateringar och sedan dess har internet fullkomligt exploderat av upprörda kunder.

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Super Bowl 1984 var inte bara en härlig dag för alla som gillar amerikansk fotboll utan det var även en stor dag för Apple.