Rykte: iPhone utan laddport lanseras 2021

Jag vet inte hur det är med er men min lightningport på telefonen är mer eller mindre oanvänd, så skulle det fungera med en telefon som helt saknar laddningsport?

Ming-Chi Kuo är i farten igen och påstår sig ha källor med insyn i Apples verksamhet som påstår att bolaget arbetar på en telefon som enbart går att ladda via Qi. Vi är många som har gått och hoppats på att Apple ska byta ut Lightning mot USB-C men nu kanske vi blir helt utan istället. Telefonen ska enligt Kuo lanseras i slutet av 2021.

Kuo säger även att i början av 2021 kommer en iPhone SE 2 Plus lanseras och den kommer inte ha någon hemknapp i botten och inte heller några tjocka ramar eller Face ID. Touch ID ska enligt ryktet leva vidare men upplåsningen kommer att ske på power-knappen. Som alltid när det kommer till rykten ska det hela tas med en skopa salt.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
17 svar

Super Bowl 1984 var inte bara en härlig dag för alla som gillar amerikansk fotboll utan det var även en stor dag för Apple.

Ryktena om en uppföljare till iPhone SE började nog bara något år efter att telefonen hade släppts men frågan är om 2020 är året då ryktena äntligen stämmer?

Native Union som tar fram allt från kablar till laddare och skal meddelar idag via en pressrelease att deras fodral till AirPods Pro nu går att köpa.

Apple har sedan ett par år tillbaka haft stöd för AR (Augmented Reality) i sina iPads och iPhones och Tim Cook har i en intervju sagt att det kommer hända mycket med AR de närmaste tio åren.

Apple ryktas fortsätta på sin nya bana att skapa eget material och det senaste budet är att de kommer satsa på egna podcasts.

Skriverierna kring Apple och FBI den senaste tiden har haglat då FBI vill ha en bakdörr till iOS så de kan komma åt brottslingarnas information som kan bidra till att lösa diverse fall.