Apple Pay har anlänt till Swedbank

Väntan har varit lång men nu är dagen som många har väntat på äntligen här -Swedbank har nu stöd för Apple Pay

För att aktivera Apple Pay beger du dig till appen Wallet och trycker på plustecknet. Följ sedan anvisningarna på skärmen och lägg in dina kortuppgifter. Har du en Apple Watch kan du även lägga till Apple Pay där så du kan betala med din klocka vilket är rätt trevligt.

Apple Pay finns nu hos en rad olika banker men det är en hel del banker kvar här i vårt avlånga land som ännu inte har lagt till stödet.

Tack för tipset Robin!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
34 svar

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.

I flera år har olika personer försökt hitta en bakdörr in i Apple TV 3 för att användare ska kunna jailbreaka sin enhet och nu är den dagen här.

För ett par dagar sedan gick Sonos ut och meddelade att vissa äldre enheter inte längre kommer att få några uppdateringar och sedan dess har internet fullkomligt exploderat av upprörda kunder.

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Super Bowl 1984 var inte bara en härlig dag för alla som gillar amerikansk fotboll utan det var även en stor dag för Apple.