Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Netatmo rullar ut stöd för HomeKit Secure Video

Att ha kameror placerade i hemmet kan vara lite obehagligt dels för att man kan ha känslan av att bli övervakad men sen även ur ett säkerhetsperspektiv - vem kan egentligen titta på den här strömmen?

Apple vill lösa detta med HomeKit Secure Video där de ger användaren full kontroll över sitt inspelade material. Materialet laddas sedan upp till iCloud via End-to-end-kryptering där du sedan kan titta på ditt material.

Netatmo har nu börjat rulla ut stöd till sin HomeKit-kompatibla kamera "Smart Indoor Camera" och utrullningen verkar göras gradvis då vi i skrivande stund ännu inte har fått uppdateringen. När uppdateringen väl har kommit så kommer du kunna välja att aktivera HomeKit Secure Video och för att material ska laddas upp till iCloud krävs att du betalar för antingen 200GB eller 2TB lagringsutrymme i iCloud.

Har du fått uppdateringen? Skriv gärna bland våra kommentarer.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.