Podd: Black Friday - ångest, köer och ångestköer

Black Friday är äntligen här och nu ska det shoppas som aldrig förr! I denna veckas podd har Marcus äntligen bestämt sig för vilken TV som ska inhandlas.

Vi pratar även om Tile som vi nyligen har recenserat och vilka användningsområdet som faktiskt är bäst för dem. Vi kan även konstatera att allt fler bolag använder sig av prenumerationsmodeller som inte gynnar kunderna utan istället bolagen. Detta och mycket mer i denna veckas podd!

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Skriven av Marcus Attefors

Idag går det att beställa Mac Pro och Pro Display XDR och vill du gå all in så får du sälja många njurar.

Vi har lämnat prylmässan IFA bakom oss och blickar mot CES som går av stapeln den 7 januari i Las Vegas.

IKEA verkar inte bara ha problem med att få ut sina smarta rullgardiner i butikerna utan även det utlovade HomeKit-stödet kommer att dröja.

Har du inte hunnit bränna hål på plånboken ännu av alla julklappsköp så har du snart chansen då nya Mac Pro och Pro Display XDR snart går att beställa.

Blir du inte riktigt kompis med kontrollen till Apple TV 4 och Apple TV 4K? Då är det läge att sälja huset, säga upp dig från jobbet och flytta till Schweiz.

i veckans avsnitt tar vi upp Black Fridays död och hur dumt det smarta hemmet kan vara.